Ivan Biošić /Reborn Communications Ltd./

Reborn Communications Ltd Ivan Biošić /Reborn Communications Ltd./

Osnivač i direktor tvrtke Reborn Communications. Sa iskustvom stečenim u marketinškim komunikacijama, uključujući odnose s javnošću, brendiranje i kreativu, upravljanje događanjima, digitalne komunikacije, Ivan je usavršio svoje vještine kao stručnjak koji uspješno spaja razumijevanje novih generacija s potrebama raznovrsnih klijenata. Prije pokretanja svoje agencije, radio je u neprofitnom sektoru, kao i na strani klijenta te u marketinškim i agencijama za odnose s javnošću.

 Ivan je vodio i sudjelovao u mnogobrojnim komunikacijskim projektima iz različitih industrija: turizam; znanost i visoko obrazovanje; moda, politika, tehnologija, industrija duhana, digitalni nomadi i automobilizma. Autor je i koautor nekoliko znanstvenih i stručnih radova koje je prezentirao na međunarodnim i domaćim znanstveno-stručnim konferencijama. 

Blending narratives with algorithms

Svijet je to gdje se priče kombiniraju s podacima, a priopćenja za medije nastaju u suživotu s algoritamima. Predavanje nas vodi iza buzz-a o AI-u i propitkuje utjecaj tehnologije na odnose s javnošću. Saznajte kako AI mijenja komunikacijske i marketinške kampanje te kako kombinacija ljudske kreativnosti i točnosti AI-a mijenja svijet PR-a.