Anne Marie Brady /Brand Norway/

Brand Norway Anne Marie Brady /Brand Norway/

Nakon što je završila Master of Management na BI Norwegian Business School i Executive Board Program na NHH Anne Marie Brady započela je svoju karijeru u menadžmentu. Tijekom godina skupila je iskustvo u svim aspektima komunikacija, marketinga, izgradnje brenda, dizajna usluga, poslovnog razvoja i upravljanja promjenama. Trenutno je odgovorna za Brand Norway i upravljanje ključnim strateškim inicijativama povezanim s pozicioniranjem norveških tvrtki na međunarodnoj razini i jačanjem nacionalne suradnje kroz zajedničke marketinške i komunikacijske aktivnosti unutar Team Norway - zajedno s norveškim tvrtkama. Osim toga, također je članica uprave u agenciji za potrošačke marke i dizajn koja radi na strategiji, inovacijama, kreativnosti i potrošačkim iskustvima kako bi potaknula dobar rast - Everland

Authentic nation branding - Norway/Autentičnost u brendiranju nacije - Norveška

Kako brendirati zemlju i ostati autentičan? Pa, Anne Marie Brady, voditeljica brenda Norveške, ima odgovore, a sve tajne otkriva u svom predavanju!

Dotaknut će se nekih velikih pitanja: Mogu li se i kako vlada i industrija udružiti kako bi brendirali ne samo posao, već i cijelu naciju? Kako doseći marketinške ciljeve zadržavajući svoju komunikaciju stvarnom i iskrenom? Koja je svrha brendiranja Norveške i koju ulogu u tom procesu igra održivost? Što je potrebno za pokretanje ovih procesa?

 Anne Marie će to sve razložiti. Objasnit će kako Norveška podiže uloge u toj tijesnoj utrci za vidljivošću i zašto ulaganje napora u digitalni prostor predstavlja pravu promjenu igre. Vjerujte nam, nećete htjeti propustiti ovo. Pridružite nam se na njenom predavanju i pripremite se za protresanje svog brendiranja!