Vladimir Benić

Osnivač i direktor Posao na dlanu Vladimir Benić

Osnivač i direktor tvrtke Posao na dlanu d. o. o., prve regionalne platforme za online i videotestiranje kandidata za posao, a u posljednje četiri godine utjecao je na manje troškove zapošljavanja u iznosu većem od pet milijuna kuna.

Isto tako, gotovo 30 000 kandidata za posao testirano je preko njegove platforme koja je od 2017. ponovno brendirana kao CareerCentar. Konzultantski se bavi strateškim upravljanjem brendom poslodavca ili employer brendom. Autor je mnogih članaka i modela optimizacije u tom području te osnivač prve nagrade za poslodavce – Croatia’s Best Employer Brand Awards, koja će prve nagrade podijeliti potkraj 2019. godine.

Vladimir sudjeluje na mnogim konferencijama kao predavač i programski partner na Innovation islandu, Global Management Leaders Summitu, HR people analytics forumu, Hacking HR-u, odražava mnogobrojna predavanja i treninge u Zagrebu, Beču i Londonu o employer brendingu te aktivno pokušava unaprijediti područje upravljanja ljudskim resursima, kvalitetom radnog iskustva i stvaranja organizacija kojima su na prvome mjestu njihovi zaposlenici.

Kako otkriti EVP i kakve to ima veze s brandom poslodavca?

U ovoj radionici predstavljamo skraćenu verziju našeg EVP-BASE modela – strukturiranog pristupa definiranju EVP-a.

Sudjelovat ćete u vježbi i skupnom istraživanju koje će dovesti do analize svih podataka i inputa koje ćemo zajedno izraditi tijekom ove radionice.

Cilj nam je osnažiti što veći broj ljudi kako bi postali stručnjaci o brendiranju poslodavaca. Brendiranje poslodavaca je osnovna aktivnost prema strateškom pristupu doživljaju rada zaposlenika (employee experienceu) i stvarnom upravljanju privlačnošću poslodavaca na tržištu.