Theo Moore

Generalni direktor, APCO Worldwide Theo Moore

Generalni je direktor ureda tvrtke APCO Worldwide u Bruxellesu i šef financijske prakse APCO-a u Europi, specijaliziran za političku komunikaciju i kampanje temeljene na problemima, uključujući angažiranje politike, krizno komuniciranje, upravljanje dionicima i odnose s medijima.

Radio je u Bruxellesu i Londonu više od dvadeset godina, sudjelujući u vodećim i vodećim uspješnim kampanjama u rasponu od nacionalnih javnih poslova i globalnih projekata korporativne reputacije, pa sve do podrške protiv povjerenja, konkurencije, M&A i sudskih sporova.

 

Njegovi klijenti su globalne korporacije blue-chip, mala i srednja poduzeća i nevladine organizacije iz tehnološkog, industrijskog, financijskog i poljoprivredno-znanstvenog sektora.

 

Trenutni i noviji klijenti uključuju Microsoft, MedTech Europe, Bombardier Transportation, Corteva, American Express i DTCC. Prije nego što se pridružio APCO-u, radio je za Brunswick, Royal parkove i Text 100.

Honesty and purpose are the future of influence

Iako nam pouzdano kažu da živimo u neizvjesnim vremenima, dok se tlo miče pod nogama, postoje neke stvari koje su uvijek bile kritične i koje su i dalje kritične: integritet i autentičnost, iskrenost i svrha.

Kako multidisciplinarne kampanje postaju sve češće središnje uporište za klijente, izgradnja utjecaja postaje istovremeno složenija i usredotočenija.

 

Uzimajući primjere iz različitih tržišta, sektora i disciplina, sagledat ćemo velike nade i okrutnu stvarnost iskrene i svrhovite komunikacije.