Carl Graf von Hohenthal

Savjetnik za strateško komuniciranje - Brunswick Carl Graf von Hohenthal

Carl Graf von Hohenthal viši je savjetnik u berlinskom uredu agencije Brunswick. Radi kao savjetnik za strateško komuniciranje tvrtki.

Iako se profesionalno bavio svim vrstama komunikacija, posebice se ističu krizno komuniciranje i issue management (upravljanje problemima). Carl se pridružio Brunswicku kao partner 2006. godine, nakon 25 godina rada u novinarstvu. Od 1984. godine radio je u Frankfurter Allgemeine Zeitungu (FAZ), vodećemu njemačkom dnevniku, kao parlamentarni dopisnik u Bonnu i Berlinu, a 2001. postao je zamjenik glavnog urednika glavnoga dnevnog lista Die Welta.

How to gain influence?

Kako steći utjecaj? Svijet postaje sve bučniji, količina dostupnih informacija i broj komunikatora stalno se povećavaju.

Istodobno, postoji pojačana svijest o tome da je puno informacija zapravo pogrešno i da su lažne vijesti posvuda, zbog čega je tvrtkama i udrugama sve teže pronaći one koji su voljni slušati.

Što onda mogu učiniti kako bi stekli utjecaj? Koncept „Jedanaest razgovora” može biti od pomoći.

Carl Hohenthal osnivač je Berlinskog ureda Brunswick Grupe i vršitelj dužnosti višeg savjetnika te tvrtke za strateško savjetovanje. Ima veliko iskustvo iz područja javnih poslova i kriznih komunikacija.