Barbara Krajnc

Certificirana moderatorica Barbara Krajnc

Barbara Krajnc je certificirana moderatorica LEGO® SERIOUS PLAY® metode i materijala.

Barbara Krajnc je iskusna savjetnica za odnose s javnošću s više od 25 godina radnog iskustva u područjima javnog sektora, korporativnim poslovima u međunarodnoj korporaciji, općem menadžmentu tvrtke za vanjsko oglašavanje, a značajan rad ostvarila je i u strukovnoj udruzi u kojoj je bila izvršna direktorica Zlatnog bubnja, međunarodnog oglašivačkog festivala, jedne od najvećih kreativnih nagrada u Europi.

Aurora Borealis Consultancy tvrtka je u kojoj radi kao neovisna savjetnica i stručnjakinja za domaće i međunarodne klijente, specijalizirana za područja javnih poslova, zagovaranja, upravljanja regulatornim pitanjima i usklađenosti te korporativne komunikacije. Upravljanje projektima i događajima njezina je strast.

Barbara je i certificirana voditeljica LEGO® SERIOUS PLAY® metoda i materijala, te sa sobom donosi veliko znanje o karijeri i iskustvo.

Otkrij ključne komunikacijske izazove s LEGO-om

Upravo ste dobili poziv za sastanak projektnog tima, seansu brainstorminga, sastanak usmjeren na traženje rješenja za poslovne, komunikacijske ili izazove brenda.

Od vas se očekuje da preuzmete aktivnu ulogu na tim sastancima, ali stvarnost je često znatno drukčija. Svojim smo mislima samo djelomično prisutni, oslanjamo se na druge u timu, no vrijeme je da budemo učinkovitiji u zajedničkom radu.

Pridružite nam se u otkrivanju LEGO® SERIOUS PLAY® metode (LSP). Pokušat ćemo riješiti izazove koje kao komunikatori imamo u svakodnevnom radu.

Zaronite u svoj um i vjerujte svojim kreativnim rukama jer je to lako s 3D LEGO modelima! I kao što je George Bernard Shaw rekao: »Ne prestajemo se igrati jer ostarimo. Starimo jer se prestajemo igrati.«

Dakle, idemo se igrati zajedno!