Ana Šimunović

Komunikacijska savjetnica i  certificirana CIPR stručnjakinja za odnose s javnošću Ana Šimunović

Međunarodno je certificirana (CIPR i HUOJ) komunikacijskih savjetnica i edukatorica te autorica modela Konverzacijska agilnost.

 Ujedno je certificirani Conversational Intelligence Coach te jedina certificirana edukatorica Situational Leadershipa II u Hrvatskoj.

Edukacijama, radionicama i ostalim komunikacijskim oblicima, na hrvatskom ili engleskom jeziku, te svojom strašću prema poslu Ana pomaže poslovnim ljudima i organizacijama usavršiti javne i medijske nastupe, vještine uvjerljivog komuniciranja, uspješnog prodavanja i učinkovitog vođenja ljudi u svim organizacijskim procesima.

 

Do sada je održala stotine edukacija, radionica, treninga, predavanja i individualnih savjetovanja za predsjednike i članove uprava, srednji menadžment i razne timove vodećih hrvatskih te stranih tvrtki i organizacija. Uspješna je poduzetnica koja vodi svoju tvrtku već devet godina.

 

Predaje i na prvoj hrvatskoj visokoj školi za komunikacijski menadžment Edward Bernays te na veleučilištu VERN. Uz to, istupa u medijima u kojima komunikacijski analizira nastupe javnih osoba i aktualne društvene događaje.

 

Uzmi riječ u svoje ruke i pitchaj agilno

Sve je više poslovnih prilika, a sve manje fokusa u poslovnom svijetu. Danas, više nego ikad, događa se nemilosrdna borba za pozornošću u konverzaciji.

Dobiti priliku iznijeti svoje ideje, prijedloge ili rezultate radi brzine promjena i složenosti interakcija poslovnog okružja te imperativa vremena svakodnevni je izazov.

 

Često imamo samo jednu priliku, i to kratku, kako bismo zainteresirali sugovornike za sebe i za svoje poslovanje. Ako tada uspješno ne zaokupimo njihovu pozornost, ne ostavimo moćan dojam i ne uvjerimo ih da tu ima nešto za njih, drugu priliku nećemo niti dobiti.

 

Takvi izazovi zahtijevaju inovativni komunikacijski pristup. Na ovoj ćete radionici dobiti konkretne smjernice iz autorske metodologije „Konverzacijska agilnost” o tome kako brzo i učinkovito sugovornika zainteresirati za sebe i svoju temu, stvoriti inicijalno povjerenje i oblikovati priču koja će biti usklađena  rezonirati sa sugovornikom i zaokupiti njegovu pozornost.

 

Brusit ćemo vaše umijeće pitchanja kako biste bili poduzetni u konverzaciji te spremni pitchati bilo kada, bilo gdje i bilo kome.